WHITE ROMANCE

  • Марка: RD Design Jewellery
  • Кат. номер: RD23
Цена: 91,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Ръчно изработено бижу. Естествени камъни:...Тибетски камък , Ахат, Жадеит, Хематит!                                   

Тибетски камък- - Дзи е тибетска дума, която означава „сияние”, „яснота”, „яркост”, „блясък”. стимулират мъдрост, любов към околните и към самия-себе си, добрина и състрадание. Засилва връзката ни с природата и сътворението, в Тибет вярват, че влияе  позитивно върху духовната енергия. Използва се като амулети и в традиционната тибетска медицина.

Хематит-Той носи със себе си заземяваща и успокояваща енергия, която от своя страна създава организиране и фокусиране на ума. И в миналото, и днес се счита, че този камък защитава от магии и поглъща всички лоши вълни, насочени срещу неговия собственик.  удачен амулет за привличане на парични средства Отлично се комбинира с други кристали и камъни, особено подходящи са розовия кварц, диамант, планински кристал.

Ахат-Ахат е един от най-древните известни камъни използвани за късмет и лечебни свойства. Подобрява възприемчивостта и стимулира аналитичния капацитет. Осигурява баланс между физическите, емоционални, интелектуални и духовни състояния.Той е мощен емоционален лечител. Легенда разказва, че Ахатподобрява паметта и концентрацията, повишава издръжливостта и насърчава честността.

Жадеит- В китайската култура жадеитът е наричан камък на небето. Според китайците този камък е символ на петте човешки добродетели – това са милосърдие, решителност, смелост, мъдрост и справедливост. В Южна Америка маите са смятали, че този камък е дори по-ценен от златото, а старите египтяни вярвали, че жадеитът може да събужда любов и да я опазва.Този камък може да предпазва онзи, който го носи от беди и нещастия, спомага при вземането на трудни решения. 

Цената е за сет-а от 3 гривни.