Често задавани въпроси (FAQ)

Как да разбера дали продукта е наличен?

Вашата поръчка ще бъде потвърдена в рамките на 1 работен ден.Ако поръчаното от вас бижу не е наличенo, RD ще Ви уведоми своевременно.

 

Какви са начините на доставка и колко време отнема?

Доставката отнема до 5 работни дни. Цената на доставката не е включена в цената на продукта.Вашата покупка ще бъде изпратена до вас чрез Econt, изисква се подпис и лична карта.

Ако изберете доставка чужбина, ще трябва да заплатите 10 лв. транспортни разходи. Сумата от 10 лв. ще бъде добавена автоматично към покупката ви. Международната доставка отнема от 7 до 10 работни дни от датата на изпращане. Вашата покупка ще бъде изпратена до вас чрез БГ Пощи.

Всички продукти се изработват ръчно в нашето ателие. Моля дайте ни време, да направим вашият модел бижу с любов и старание.

Какви са методи за разплащане?

Наложен платеж. Плащането се извършва при доставка. Парите се дават директно на куриера. Тази опция не е валидна извън територията на България.

Банков превод. Разплащането се извършва по банков път. Изпращането на поръчката изчаква, до момента, в който парите пристигнат по сметката на търговеца.

Плащане с PayPal. Чрез PayPal, Вие ще можете да платите с кредитна или дебитна карта.

Как мога да върна закупената стока и при какви условия?

Закупената стока може да бъде върната в рамките на 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката, при условие, че стоката не е използвана, целостта на опаковката не е нарушена и продуктът не е с нарушен търговски вид. Сумата за връщане на пратка се заплаща от клиента. Сумата за закупения продукт ще бъде възстановена на клиента в максимален срок от 14 работни дни след връщане на стоката по банков път.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас